ТЪРГОВИЯ И ДОСТАВКА НА ОБСТЪРГАНИ СТОМАНИ


самостоятелна складова база,складови количества,разнородни номенклатури стомани,

"Металтранс" ООД има удоволствието да съобщи на всички свои настоящи и бъдещи клиенти, че откри нова, модерна складова база за търговия с черни стомани на едро и дребно, съобразена с всички Евпопейски изисквания и стандарти за качество,  сигурност и дизайн.

Новата ни  складова база е един своебразен завършек на проект, който започва още през 2012 г. В него бяха ангажирани значителни по обем финансови, технически и човешки ресурси, както и професионална и компетентна работа на архитекти, строителни инженери и консултанти, за да може Вие нашите клиенти да получите едно професионално и компетентно обслужване на Европейско ниво.

Всичко това ни  предоставя възможност да повишим качеството и бързината на обслужване на нашите клиенти, като можем да си позволим значително да увеличим количеството на подържаните складови наличности от разнородни номенклатури и марки стомани,  да изпълняваме поръчки в рамките на кратки времеви интервали по предварителни спесификации на нашите клиенти.

Новият ни адрес е: гр. Перник, кв. "Изток", ул."Атанас Буров" № 11 - МЕТАЛТРАНС ООД "Складова база за търговия на едро и дребно с черни стомани", бившия завод - "Заводски строежи" АД Перник.

  

       Срок на доставка: Два до пет работни дни от дата на заявката. 

Услуги

Код за сигурност:

*Моля въведете кода от изображението:
MAKSOFT Net, Sofia © 2009 - 2024 ТЪРГОВИЯ И ДОСТАВКА НА ОБСТЪРГАНИ СТОМАНИ | Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт