ТЪРГОВИЯ И ДОСТАВКА НА ОБСТЪРГАНИ СТОМАНИ


"Металтранс" ООД има удоволствието да съобщи на всички свои настоящи и бъдещи клиенти, че откри модерна складова база за търговия с черни стомани на едро и дребно, съобразена с всички Евпопейски изисквания и стандарти за качество,  сигурност и дизайн.  

Фирма  Металтранс ООД е създадена през 2002 г. като дружество с ограничена отговорност. Основният предмет на дейност на фирмата е търговия с черни кръгли стомани, обстъргани стомани по Н9, дебели ламарини с дебелина от D 8 до D 100 mm  и др.

   Приоритет в дейността на фирмата е търговията и доставки на обстъргани кръгли стомани по клас на точност Н9 от нелегирани, нисколегирани и темповани, дълбоко и повърхностно закалени марки стомани.

   Основните цели в стратегията на фирмата са: разширяване на клиентската мрежа в страната и чужбина, повишаване доверието в нашите клиенти чрез гарантиране на високото качество на предлаганите продукти, които отговарят на най-високите системи за управление на качеството в съотвствие с ISO и останалите международни стандарти на заводите производители, повишаване нивото на обслужване и компетентността на  нашия персонал.

   Заповядайте в нашата новооткрита складова база на адрес: гр. Перник, кв."Изток", ул."Атанас Буров" № 11, бившия завод- "Заводски строежи" АД Перник.

MAKSOFT Net, Sofia © 2009 - 2024 ТЪРГОВИЯ И ДОСТАВКА НА ОБСТЪРГАНИ СТОМАНИ | Изработка на сайт, NetService поддръжка и SEO оптимизация от Максофт