ТЪРГОВИЯ И ДОСТАВКА НА ОБСТЪРГАНИ СТОМАНИ


Поддръжка на активен сайт Нет Сървис Маркетинг

Комплексната техническа и маркетинг поддръжка прави активен сайт, който привлича хората и изгражда актив за бизнеса. 

Поддръжка на сайт с цялостен технически и маркетинг мениджмънт създава активен сайт. Маркетингово активен е интернет сайт, който споделя съдържанието си в други сайтове и социални мрежи непрекъснато и незабавно след актуализация. Това води нови хора от социални мрежи и клиенти от търсещи машини, чрез постигане на предни позиции в Google.

Това се нарича

Поддръжка на сайт с цялостен технически и маркетинг мениджмънт

или само  

Поддръжка на активен сайт

Поддръжката на активен сайт включва още: 

 

 • Динамичен административен панел (CMS).
  Това е система за управление съдържанието на сайта (CMS), която в реално време актуализира както съдържанието, така и административните функции и кода на сайта. 

 • Осигуряване на вътрешна (onSite) сайт оптимизация на кода в реално време при всяка промяна на съдържанието паралелно с промените на алгоритмите за търсене;

 • Текст мониторинг и контрол релевантността на съдържанието
  Анализ на промените в съдържанието и новите текстове в сайта и редакцията им с цел осигуряване релевантност на съдържанието в страницата по важните за оптимизация ключови думи. 

 • Външна оптимизация
  Възможности за външна сайт оптимизация чрез органичен линк билдинг на новото съдържание в реално време, с цел мигновено разпространение на новата информация и SEO оптимизация в индекса на Google; 

 • Поддръжка на активни RSS канали за разпространение на новото съдържание и възможност за монтирането на социален мегафон за разпространение на новото съдържание в социални мрежи;

 • Динамична карта
  Поддръжка на активен Google Sitemap (карта на сайта). Това е динамичен файл с име sitemap.xml който подава информация за страниците във Вашият сайт. 
  Правилната му поддръжка е критична за осигуряване коректно представяне на сайта в индекса. 
  Картата на сайта следва да се актуализира в реално време, без Ваша намеса при всяка корекция на сайта и да описва правилна приоритета на страници в сайта!
  Това е технически контрол върху индекса на Google, който
  • трябва веднага да бъде уведомяван за промените в сайта,
  • не бива да индексира стара информация и
  • следва да подреди страниците в сайта Ви по важност!

 • Линк контрол
  Мониторинг на вътрешните връзки (линкове) в сайта!
  Неработещите връзки могат да откажат потребителя от сайта и да навредят на Google позициите. Добрите CMS системи имат стабилен контрол на връзките с цел предотратяване на подобни ситуации. Задачата става по-трудна ако потребителят влага връзки към външни сайтове или се опитва да контролира адресите на страниците в сайта си без да има нужните познания за това.


 • Автоматизирано разпространение на информацията (синдикиране на съдържанието),
  за да може всяка актуализация да достига веднага до максимален брой хора в социални мрежи (Facebook и др.), външни сайтове и търсещи машини (Google, Bing и други). 


Ако желаете безплатно да проверим рейтингът на Вашият сайт и да Ви предложим възможности за бърза оптимизация, моля попълнете:


MAKSOFT Net, Sofia © 2009 - 2024 ТЪРГОВИЯ И ДОСТАВКА НА ОБСТЪРГАНИ СТОМАНИ | Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт